شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

شهادت در روز پیروزی | در مورد شهید احمد پورمحمد گل ختمی از شهدای انقلاب مشهد

  • کد خبر: ۹۸۷۷۷
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
شهادت در روز پیروزی | در مورد شهید احمد پورمحمد گل ختمی از شهدای انقلاب مشهد
شهید احمد پورمحمد گل ختمی از شهدای انقلاب در مشهد، زخم گلوله را تحمل کرد تا ۲۲ بهمن به زمره شهیدان بپیوندد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهیداحمد پورمحمدگل ختمی ازجمله انقلابیونی است که در جریان وقایع ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ هدف اصابت گلوله نیرو‌های گارد شاهنشاهی قرار گرفت.

شهریور ۱۳۵۷ آیت ا... قمی پس از تحمل دوزاده سال زندان، از بند رژیم شاهنشاهی آزاد شد و قصد عزیمت به مشهد کرد.

در نخستین ساعت‌های عصر ۱۷ شهریور مردم مشهد در خیابان‌های منتهی به مسیر فرودگاه، تجمع و شروع به تظاهرات کردند. ازدحام جمعیت در فرودگاه به حدی بود که مأموران امنیتی رژیم تصمیم گرفتند آیت ا... قمی را با همان هواپیمایی که به مشهد آمده بود، دوباره به تهران بازگردانند.

اطلاع مردم از این تصمیم باعث درگیری آنان با مأموران حکومت شد. در جریان این درگیری‌ها چندده نفر زخمی و شهید شدند که در میان آن‌ها نام احمد پورمحمدگل ختمی هم به چشم می‌خورد.

او در زدوخورد‌های مقابل پمپ بنزین خیابان گاراژدار‌ها و خیابان ضد هدف اصابت گلوله نیرو‌های شاهنشاهی قرار گرفت و به سرعت در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بستری شد.

سه تیر به شهیدپورمحمدگل ختمی اصابت کرد؛ یک تیر به دست و دو تیر هم به پا. تیر اولی باعث قطع دست او شد و تیر‌های دیگر هم خون ریزی شدید از ناحیه سفیدران را به همراه داشت. او سه بار در بیمارستان عمل جراحی شد، اما از آنجا که امنیت بیمارستان‌ها کم بود و نیرو‌های نظامی و ساواک مدام به مراکز درمانی حمله ور می‌شدند، خانواده به ناچار تصمیم گرفتند از او در فضای خانه مراقبت کنند.

محبوبه پورمحمد، دختر شهید، می‌گوید: «پدرم تقریبا پنج ماه در خانه بستری بود، اما سرانجام به علت خون ریزی شدید و عفونت جراحت، ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ و هم زمان با روز پیروزی انقلاب اسلامی به شهادت رسید. پدر، اولین شهید راه انقلاب اسلامی بود که آزادانه و روی دستان مردم تشییع شد.

چون تا آن روز اجازه تشییع پیکر شهدای انقلاب اسلامی را نمی‌دادند و حتی در قبال دریافت مجوز کفن و دفن، پول تیر را هم از خانواده متوفی دریافت می‌کردند، اما پدرم این سعادت را داشت که روی دستان مردم از بیمارستان قائم (عج) تا حرم مطهر رضوی تشییع و در جوار بارگاه امام رضا (ع) به خاک سپرده شود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->